De gekozen rassen, de beweging, de tijd om te groeien, het veelzijdige voer en het vermijden van stress zorgt voor vlees met een stevige ouderwetse smaak!
Ons Veluws Landvarken is ontstaan door meerdere op smaak geselecteerde rassen te kruisen. Belangrijk is dan het intramusculair vet, niet alleen vet aan de buitenkant, maar juist door het vlees heen geregen.
Onze varkens worden ouder dan gangbaar. Door de wijze waarop ze leven; de buitenlucht en de beweging, verbranden ze energie in plaats van de focus op zo snel mogelijk groeien. Het resultaat is steviger vlees

Uit onderzoek is gebleven dat biologische varkens een heel gezond en stevig maag- darmkanaal hebben doordat zij ook ruwvoer (hooi/kuil/stro) krijgen en niet alleen brok. 
Het hele leven van het dier werkt mee aan het uiteindelijke product!

Het uitsnijden en verwerken van varkens gebeurt bij Slagerij ter Weele in Oene. Dit is een ambachtelijke slager die onze producten op een prachtig vakkundige manier verwerkt. Het vlees wordt na verwerken zo snel mogelijk diep ingevroren zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor onze bewerkte producten zoals slavinken, hamburgers etc. gebruiken wij geen overbodige smaakstoffen en smaakversterkers maar veelal biologische kruidingen en herkenbare ingrediĆ«nten. Veluws Land kwaliteit is genieten! Header_gehaktbal.jpg

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen