Wij zijn Jarno en Heleen van den Berg en leven samen met onze 4 kinderen op onze biologische varkensboerderij op de Veluwe.
Onze varkens zijn onze grote passie! Samen
Waar we in 2010 met 2 zeugen en een droom begonnen, hebben wij momenteel (2024) 55 zeugen met de bijbehorende biggen en grotere varkens.

Wij zijn bewust een biologisch bedrijf en wij staan vierkant achter deze manier van vlees produceren. Dieren houden op een respectvolle manier betekent voor ons dat al onze varkens naar buiten kunnen. In elk hok een strobed. En heel belangrijk: ook de zeug in de kraamstal heeft een ruim binnen én buitenhok, en veel strooisel om zelf haar nest te kunnen maken. Hier kunt u uitgebreider lezen over hoe onze varkens leven. 

Wij zijn stapelgek op onze varkens maar genieten ook van de vleesproducten die we uiteindelijk maken. Door de gezonde beweging die het varken krijgt en de rassen die we gebruiken en ook de ambachtelijke manier van verwerken ontstaat een heerlijk stukje vlees. 

Vlees eten rechtstreeks van de boerderij? U bent van harte welkom in onze boerderijwinkel Natuurlijk!

Onze verhalen en aanbiedingen zijn te zien op Facebook! De dagelijkse gang van zaken een beetje meebeleven? Volg boerin Heleen op haar Instagram!

Vragen? We staan graag voor u klaar.

Hartelijke groet,
Familie van den Berg

 

 

 Wei.jpgKraamstal2.jpg

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen