Vlees met de post

Aan het idee moet je even wennen, maar als je er eenmaal aan gewend bent is het ideaal om, waar je ook woont, vlees van de boerderij te kunnen bestellen. En zelfs ingevroren, het kan zo in de vriezer. 
Al ons vlees wordt na verwerking vacuüm verpakt, gestickerd en in een snelvriezer heel snel heel diepgevroren. Super vers!
Uw bestelling wordt bij bezorging via de pakketdienst van Post NL verpakt in een EPS doos. Deze piepschuim doos zorgt voor een hele goede isolatie tijdens de duur van het verzenden. De EPS dozen met maar 2% grondstof en verder lucht, zijn weinig van belasting voor het milieu.

Wij maken uw bestelling klaar, Post NL verzend deze pakketten voor ons. Om het voor ons wel mogelijk te maken hateren we als minimale bestelhoeveelheid voor het verzenden  10 kg. De bezorgkosten bedragen  € 6,95. (samen met de buren of familie bestellen, verlaagt de verzendkosten per kg vlees!)

Wanneer wij uw pakket aanmelden bij Post NL ontvangt u een e-mail met daarin de Track en Trace code waarin u uw bestelling kunt volgen.

Van onze boerderij op uw bord!

Gewichten Omdat vlees een natuurproduct is, is bijna geen stukje vlees hetzelfde. Door onze slager wordt het vlees uitgesneden, maar door het verschil in elk dier en de ambachtelijke manier van werken, zijn de verpakkingen nooit helemaal hetzelfde. De gewichten en daardoor ook de prijzen die in onze webwinkel vermeld staan zijn gemiddelden. Bij uw uiteindelijke bestelling kan elk product in gewicht iets afwijken van de bestelde hoeveelheid. De waarde van het ontvangen vlees is echter minimaal gelijk aan het betaalde bedrag. Mochten we bij het klaarmaken van uw bestelling niet uitkomen bij het betaalde bedrag voegen we een product toe om het goed te maken. U betaalt dus nooit teveel. 

Nieuwsbrief

Contact info

Kanaalweg 76
8171 LT Vaassen
06-30745634
KvK 53369904

Informatie

Veilig betalen